Deurklinken

DeurklinkenDeurklinken (ook deurkrukken genoemd) zien we, voelen we en gebruiken we elke dag. Hoewel in nieuwbouw vaak weinig aandacht gegeven wordt aan de deurklinken die toegepast worden (deurkrukken moeten in grotere prodjecten vooral de makkelijke en goedkope oplossing zijn), is er juist veel winst te behalen qua sfeer en afwerking door de keuze voor een mooie en meer unieke deurklink. Bij de renovatie of het opknappen van woningen wordt dit al als meer gebruikelijk gezien, maar ook bij nieuwbouw is het een slimme zet direct de juiste krukken te kiezen die wat meer karakter en persoonlijkheid geven aan de woning.

In de webwinkel Interieurbeslag.be kunt u een ruim assortiment aan deurklinken vinden in verschillende stijlen die we in de afgelopen decenia hebben gevonden en geselecteerd met het oog op karakter en kwaliteit. Net zoals bij de rest van het deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en kapstokhaken op de site, ligt ook qua deurklinken de nadruk op klassieke modellen. In verschillende stijlen hebben we deurklinken in onder andere gegoten brons en in gietijzer. De afwerkingen/kleuren zijn o.a. in antiek brons, roestkleur, zwart, geborsteld nikkel, zilver antiek, blinkend nikkel en tinkleur. Daarnaast zijn er enkele modellen in hout uitgevoerd welke vroeger onder andere gebruikt werden voor het afsluiten van een bedstee.

Deurklinken industrieel

Deurklinken op Interieurbeslag.be

Bijna alle modellen op Interieurbeslag.be zijn opnieuw gegoten op traditionele wijze op basis van origineel oude deurklinken. Enkele meer recente modellen zijn samengesteld uit onderdelen, als dat bij het originele model ook het geval was. Sommige deurklinken zijn minimaal aangepast om te kunnen voldoen aan de huidige eisen van de gebruikers en aan de standaard die in Nederland gehanteerd wordt. Alle modellen hebben we echter geselecteerd of laten produceren met het doel een degelijke deurklink te krijgen met karakter en gevoel voor stijl. Mocht u een specifieke kruk of stijl deurklink zoeken die u niet op de site terug kunt vinden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen per email. We kunnen dan gericht voor u kijken of we dezelfde of een goed alternatief voor u kunnen vinden.

Koop deurklinken op Interieurbeslag.be