Raamgrepen

Producten 1-24 van 59

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 59

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Raamgrepen

Raamgrepen kunnen zowel op schuiframen als draairamen gebruikt worden. Op de webwinkel zijn klassieke, landelijke, moderne en industriële raamgrepen te vinden. Ook kunnen veel deurgrepen toegepast worden als raamgreep.

Raamgrepen voor draairamen

Op met name dubbele draairamen kan een trekker handig zijn. Op het raam dat als tweede opent, kan een greep gemonteerd worden om deze makkelijk open en dicht te kunnen doen. Met het eerst te openen raam wordt het tweede raam dan dichtgezet en een sluiting is op het raam met handvat dan ook niet nodig. tenzij dit noodzakelijk is voor de veiligheid.

Raamgrepen voor schuiframen

Voor schuiframen is het van belang dat er voldoende ruimte is voor de montage op het raam. En daarnaast moet er nog ruimte zijn om de vingers eronder te krijgen. Hoewel schuiframen niet vaak meer worden toegepast, komen deze ramen wel voor in oudere wonigen. De schuiframen worden in de ideale situatie bijna gewichtloos omhoog en omlaag geschoven door een binnenwerk met gewichtjes. Mocht een raam stroef gaan, dan raden we aan dit eerst op te lossen om het raam en de grepen niet te beschadigen.