Over de producten

Tochtklep brievenbus

Interieurbeslag omvat al het ijzerwaren dat in een interieur voorkomt binnen de interieurbouw en meubelmakerij. Binnen de interieurbouw kan gedacht worden aan het hang en sluitwerk dat gebruikt wordt op deuren en ramen (deurbeslag en raambeslag). Ook het beslag dat op een keuken zit (keukenbeslag), zoals de grepen of knopjes op de keukendeurtjes en ook de keukenscharnieren, behoren tot het interieurbeslag. Voor interieurbouwers is het van belang dat bij een interieur van hoge kwaliteit ook bouwbeslag wordt toegepast met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Ditzelfde geld voor de interieurontwerpers en interieurarchitecten; ze moeten weten wat er aan modern, klassiek, design en ook antiek interieurbeslag te krijgen is om toe te passen in hun ontwerpen.Meubelontwerpers/designers moeten op hun beurt weten wat er te krijgen is op het gebied van meubelbeslag. Klassiek beslag kan gecombineerd worden met moderne meubels, Modern beslag met klassieke meubels en Modern beslag kan als basis dienen voor nieuw te ontwerpen meubels.

Op de site Interieurbeslag.be kunt u een groot assortiment aan interieurbeslag vinden voor de renovatie of nieuwbouw van uw huis en interieur of voor de restauratie of het maken van uw meubel. Wij kopen alleen kwalitietsbeslag in waar u eisen aan mag stellen en leveren dit voor prijzen die u bij een internetwinkel verwacht. Het klassieke hang- en sluitwerk is gemaakt met oorspronkelijke materialen en zonder het fabrieksmatige massa gevoel. Het moderne beslag is gemaakt naar de eisen voor het huidige interieur.