Voordeurbeslag

Producten 1-24 van 375

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 375

Van hoog naar laag sorteren

Voordeurbeslag

Bij voordeurbeslag is het effect van het vervangen van bijvoorbeeld de voordeurknop, brievenbus en het huisnummer groot. Op het vervangen van de hele voordeur na is het vervangen van het voordeurbeslag mogelijk de meest effectieve manier om een onderscheidende en karaktervolle voorgeven te creëren. Met het vervangen van de voordeurknop, briefplaat, beldrukker en ook het huisnummer in dezelfde stijl en kleur kan er echt onderscheid met een standaard voordeur en ook met de buren gemaakt worden.

Voordeurbeslag en buitendeurbeslag

Op de webwinkel is er in verschillende stijlen naast voordeurbeslag zoals voordeurknoppen, brievenbussen deurbellen, huisnummers, deurkloppers en voordeurgrepen ook buitendeurbeslag te vinden waarbij de eisen net anders zijn dan bij de voordeur. Waar een voordeur vaak voorzien is van een deurknop en de deur alleen te openen is met een sleutel, wordt er bij een buitendeur vaak aan beide zijden een deurkruk toegepast. Daarnaast zijn er ook bijpassende veiligheids-cilinderrozetten (profielcinder veiligheidsrozetten) en scharnieren te vinden op de site.

In klassieke en landelijke stijl zijn er complete series te vinden om de voordeur of buitendeur een mooi geheel te maken passend bij de rest van het huis. Met het voordeurbeslag krijgt het huis nog meer karakter en stijl.