Trekbel klassiek brons antiek met ronde, platte knop en ronde rozet

Op voorraad
SKU
8TB1463-trekbel
€ 39,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Trekbel klassiek brons antiek met ronde, platte knop en ronde rozet. Een klassieke trekbel met een ronde knop. De bel, de tuimelaars en het trekmechanisme zijn gemaakt van messing en hebben een brons antieke kleur. De brons antieke kleur aan de buitenzijde wordt langzaam iets donkerder door de natuurlijke verkleuring. Dit is makkelijk op de juiste lichtheid te brengen met fijne staalwol of door poetsen. De veer en de bevestiging van de veer zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating. De bel of klingel heeft een mooie, heldere klank. Daardoor geeft deze een prettig geluid. En ook is de bel daardoor goed te horen.

Afmetingen van de trekbel klassiek brons antiek met ronde, platte knop en ronde rozet

De bel heeft een diameter van ongeveer 80mm en een totale hoogte van ongeveer 75mm. De bevestigingsplaat van de veer is 64mm lang en 18mm breed. De gaten voor de bevestiging in de tuimelaars zijn 8,3mm. De twee gaten voor de ketting zijn ongeveer 4,5mm. De trekstang heeft een dikte van ongeveer 8,2mm. De rozet voor de trekstang heeft een diameter van 37mm en komt 6mm naar voren. De knop heeft een diameter van 38mm en komt 39mm naar voren.

Een tekening hoe de bel op te hangen is meegeleverd. De tuimelaars en het trekmechanisme kunnen verbonden worden met touw of een ketting.

De trekbel garnituur wordt compleet geleverd met trekstang, rozet, trekknop voor buiten. En met een veer met montageplaat, twee tuimelaars en de bel of klingel voor binnen. De tuimelaars kunnen op verschillende manieren aan de muur of deurpost gemonteerd worden en daarom zijn deze bevestigingsmaterialen niet meegeleverd. De schroefjes voor het bevestigen van het ronde plaatje worden wel meegeleverd in de bijpassende kleur. De ketting kan los bijbesteld worden in een bijpassende kleur.

Meer informatie
Art.nr. 8TB1463-trekbel