Openingstijden

Showroom interieur voor afhalen van bestellingen


Op woensdag 1 mei zijn we 's middags niet geopend voor bezoek en telefonisch mogelijk iets minder goed bereikbaar. Voor urgente zaken kunt u contact opnemen per email. Online geplaatste en online betaalde bestellingen kunnen die dag wel gewoon afgehaald worden. Online geplaatste bestellingen worden wel normaal verwerkt en verzonden. Hopende op uw begrip.


Het afhalen van bestellingen en het bekijken van producten kan op ons vestigingsadres waar ook onze kantoren en het centrale magazijn te vinden zijn. Bestellingen kunnen afgehaald worden zodra u een bericht krijgt dat het klaar ligt. Mocht u haast hebben, neem dan contact op per email zodat we u kunnen laten weten wat het eerste verwachtte afhaalmoment is. Aangezien nagenoeg alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kan dit vaak al binnen enkele uren.

Er is een showroom aanwezig waar een deel van onze duizenden producten te vinden zijn. De overige producten liggen in het magazijn en kunnen we u uiteraard ook tonen. We zijn echter geen traditionele winkel en graag horen we het dan ook vooraf indien u langs wilt komen om producten te kunnen bekijken. Bij voorkeur horen we dan ook wat u wilt bekijken zodat we dit kunnen voorbereiden en u zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Op dit moment is het op dit moment alleen mogelijk op afspraak langs te komen om producten te bekijken. We raden aan producten online te bestellen waarna u ze ter plekke kunt bekijken of eventueel na ontvangst weer retour kunt sturen. Hopende op uw begrip.

Ons adres voor afhalen en bezoek is:

Interieurbeslag.be
Ettenseweg 68
4706 PB  Roosendaal
Nederland


Afhalen van online bestellingen

Voor het afhalen van online geplaatste bestellingen zijn we geopend op werkdagen:
Maandag 13:00 - 16:00 uur (alleen geopend voor afhalen)
Dinsdag 10:30 - 16:00 uur
Woensdag 10:30 - 16:00 uur
Donderdag 10:30 - 16:00 uur
Vrijdag 10:30 - 14:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

 

openeingstijden interieurbeslag.nl voordeur

Bezoekers

Voor een bezoek (anders dan het afhalen van een online geplaatste bestelling) zijn we (op afspraak) geopend op werkdagen:
Maandag gesloten
Dinsdag 10:30 - 16:00 uur
Woensdag 10:30 - 16:00 uur
Donderdag 10:30 - 12:30 uur
Vrijdag 10:30 - 14:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten


Op woensdag 1 mei zijn we 's middags niet geopend voor bezoek en telefonisch mogelijk iets minder goed bereikbaar. Voor urgente zaken kunt u contact opnemen per email. Online geplaatste en online betaalde bestellingen kunnen die dag wel gewoon afgehaald worden. Online geplaatste bestellingen worden wel normaal verwerkt en verzonden. Hopende op uw begrip.Hoewel nagenoeg alle producten op voorraad zijn en er een showroom aanwezig is, is niet alles te zien in de showroom en hebben we als webwinkel geen vaste winkelmedewerkers in dienst. Graag willen we u dan ook vragen, indien mogelijk, vooraf aan te geven wanneer u ons wilt bezoeken om producten te bekijken en bij voorkeur ook aan te geven wat u wilt bekijken (of vrijblijvend online per product één stuks te bestellen en kiezen voor afhalen). Op deze manier kunnen we rekening houden met uw bezoek en kunnen we dit voorbereiden zodat we u zo goed en efficiënt mogelijk kunnen helpen.