Huisnummers

Producten 1-24 van 49

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 49

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Huisnummers en letters

huisnummer zwart gietijzerHuisnummers en letters op de voorgevel zijn onderdeel van het visitekaartje voor het huis. Bijpassend bij een bepaalde stijl voordeur kunnen ook huisnummers en huisletters gekozen worden zodat het een geheel wordt. Voor een landelijk huis kan een landelijke huisnummer gekozen worden en voor een klassiek huis een klassiek cijfer. Eventueel met een benodigde letter in dezelfde stijl en in dezelfde maar of een maatje kleiner. Er zijn verschillende maten letters en cijfers te vinden op de site. En daarnaast zijn er letters en cijfers die met schroefjes aan de voorzijde gemonteerd kunnen worden en cijfers en letters die verlijmt kunnen worden of met boutjes aan de achterzijde.

Andere toepassingen van de huisnummers en letters

letters zwart voor de voordeurNaast het gebruik als het nummer van het huis, kunnen de letters ook gebruikt worden voor belettering. De nummers kunnen gebruikt worden als kamernummer in een hotel of appartementencomplex. De letters kunnen gebruikt worden als naambordje bij de voordeur of om een bedrijfsnaam op een bord of gevel te plaatsen. In plaats van een naambordje kan de familienaam op de voordeur gezet worden of op de gevel naast de voordeur. Met een verschil ik kleur van de bedrijfsletters en de achtergrond kan de naam subtiel, maar opvallend geplaatst worden. Maar ook het adres of wegbewijzering kan hiermee gemaakt worden. Eventueel kunnen afstandhoudertjes gebruikt worden om diepte te creëren.

Bevestigingsmateriaal voor de huisnummers en letters

letters als belettering en naambordjesBij huisnummers zijn alleen cijfers leverbaar en bij letters alleen de letters en eventueel aangegeven tekens leverbaar. Bij sommige cijfers en letters zijn beide leverbaar, maar deze zijn los vermeld op de site. Alle huisnummers en -letters die aan de voorkant geschroefd worden, worden geleverd met de benodigde klassieke schroefjes (geen kruiskop) in dezelfde kleur. Bij blind gemonteerde cijfers en letters worden standaard geen boutjes of schroefjes meegeleverd.