Veiligheid cilinderrozetten

Producten 1-24 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Veiligheid cilinderrozetten

Veiligheids cilinderrozetten voor buitendeuren. De veiligheidscilinderrozetten zijn te bestellen met of zonder anti-kerntrek en met of zonder SKG keuring. Voor toepassing binnen, op plaatsen waar inbraakwerendheid minder relevant is of in combinatie met anti-kerntrek cilindersloten kunnen de standaard veiligheidscilinderrozetten gebruikt worden. Bij toepassing buiten in combinatie met oudere cilindersloten zonder anti-kerntrek waar anti inbraak belangrijk is, raden we aan een anti-kerntrek veiligheidscilinderrozet toe te passen.

De veiligheidscilinderrozetten zonder SKG keuring zijn ook voorzien van een RVS plaatje om te voorkomen dat er naast de sloten geboord kan worden en zijn normaal gesproken ook niet per sé minder inbraakwerend dan de standaard SKG veiligheidscilinderrozetten zonder anti-kerntrek. Deze veiligheidscilinderrozetten zijn echter niet gecertificeerd door SKG-IKOB.

De PC-sloten hebben standaard een diameter van 17mm, een totale hoogte van 33mm en een breedte onderaan van ca. 10mm. Het gat in de rozetten is hierop aangepast en alle standaard PC sloten passen dus in de rozetten. De binnenrozet heeft doorgaans een dikte van ongeveer 10-11mm dikte en de buitenrozet een dikte van ongeveer 11-12mm.