Profiel-cilinderrozet rond met kerntrek voor PC-slot brons antiek SKG***

Op voorraad
SKU
3SK1518
€ 134,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Profiel-cilinderrozet rond met kerntrek voor PC-slot brons antiek SKG***. Een SKG*** rozet met kerntrekbeveiliging voor profiel-cilidersloten met euro profiel. Het veiligheidsbeslag heeft een brons antieke afwerking. Aan de buitenzijde wordt de rozet blind gemonteerd opdat deze niet aan de buitenkant eraf te halen is en wordt het slot volledig afgedekt om doorboren en eruit trekken te vertraging/voorkomen. Door de dikte van het rozet wordt het cilinderslot extra beschermt voor een betere inbraakwerendheid. Deze veiligheidsrozet heeft drie sterren SKG***.

Afmetingen van de profiel-cilinderrozet rond met kerntrek voor PC-slot brons antiek SKG***

 

De ronde SKG*** veiligheidsrozet heeft een diameter van 55mm. De dikte van de binnenrozet is 11mm en de dikte van de buitenrozet is 12mm. De bevestigingsbouten hebben een standaard hartafstand van 38mm. Dit complete setje rozetten voor binnen- en buitenzijde wordt geleverd met de twee benodigde bouten voor de montage.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 3SK1518
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Onze voordeur heeft een dikte van 54mm. Zijn de spullen voor montage hier lang genoeg voor?
Deze veiligheid cilinderrozet worden geleverd met twee lengtes bouten en de set kan ook op een 54mm deur gebruikt worden.
Hoe groot is het cilindergat in de rozet?
Het cilindergat heeft een standaard hoogte van ongeveer 34mm en een diameter van 17,5mm. Hierdoor is de cilinderrozet geschikt voor standaard profiel-cilindersloten die een diameter van ongeveer 17mm hebben en een totale hoogte van 33mm.