Over de webwinkel Interieurbeslag.be

Showroom Interieurbeslag met oude winkel inrichtingIn de webwinkel Interieurbeslag.be kunt u een groot assortiment aan interieurbeslag vinden voor de renovatie of nieuwbouw van uw huis en interieur of voor de restauratie of het maken van uw meubel. Het klassieke hang- en sluitwerk is gemaakt met oorspronkelijke materialen en zonder het fabrieksmatige massa gevoel. Het moderne beslag is gemaakt naar de eisen voor het huidige interieur. Wij kopen alleen kwalitietsbeslag in waar u eisen aan mag stellen en leveren dit voor prijzen die u bij een internetwinkel verwacht. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dan ook bijna altijd de werkdag na ontvangst van betaling afgeleverd. Bij een iDEAL betaling voor 15:00 uur is dit meestal al de werkdag erna.

Image

Alle producten worden standaard geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen (tenzij anders vermeld).

We hebben veel kennis opgedaan binnen de interieurmarkt in de ruim 65 jaar sinds we het eerste meubelbeslag produceerde en verkochten. We zijn ook constant op zoek naar de trends, ontwikkelingen en nieuwe modellen voor onze Online winkel. Op dit moment staan ook nog niet het complete aanbod op de site en zijn nog niet alle productgroepen toegevoegd. In de komende maanden zal de site verder aangevuld worden, echter zal hij nooit compleet zijn door het constant zoeken en toevoegen van nieuwe modellen.

Indien u vragen heeft over ons of over de site, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Het beslag in deze winkel is uitgevoerd in de standaard maten die er in Nederland gelden voor het interieur. Bij sommige artikelen kunt u ook kiezen voor afwijkende maten of kunt u uw maat opgeven om het op maat te laten maken. Daarnaast is het beslag voorzien van de nodige standaard bevestigingsaterialen die meestal ook aangepast zijn op de kleur van uw beslag.

Geschiedenis

Interieurbeslag.be heeft zijn digitale deuren geopend in 2005 en is sinds dien uitgegroeid tot de webwinkel die er vandaag de dag staat. Hoewel de webwinkel "pas" sinds 2005 bestaat, bestaat het familiebedrijf achter Interieurbeslag.be (huidige Nieuwlaat Trading BV) al veel langer. Sinds het begin van de jaren vijftig van de vorige eeuw maken wij al meubelbeslag zoals sloten, sleutelplaten, scharnieren en knoppen. En sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn wij ook de groothandel voor de met name klassieke meubel-, keuken- en interieurbranche. We kennen de markt en, belangrijker nog, de producten dan ook door en door. In de afgelopen tientallen jaren hebben we een breed assortiment van ruim 10.000 verschillende producten opgebouwd in verschillende stijlen, materialen en kleurafwerkingen.

Missie

Uit liefde voor de interieurbranche en het interieurbeslag streven wij er naar een breed assortiment kwaliteitsproducten aan te bieden voor de liefhebber die klassieke producten zoekt zonder het massgevoel.