Raamsluitingen

Producten 1-24 van 277

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 277

Van hoog naar laag sorteren

raamsluiting draai kiep chemin de ferRaamsluitingen zoals raamkrukken, raamvastzetters of raamboompjes en draai-kiep systemen met karakter in klassieke, landelijke, industriële en moderne stijl. Met raamsluitingen voor draairamen, draai-kiep ramen, klapramen en valramen kunt u uw interieur echt afmaken. Bij de keuze voor nieuw beslag worden de ramen vaak overgeslagen. Juist met ander beslag op ramen kan een groot verschil gemaakt worden. Door het naar buiten kijken wordt er vaak ook onbewust naar het raambeslag gekeken. Vaker nog dan naar deurbeslag op de deuren. Met bijpassend raambeslag bij de rest van het interieur kan een complete en mooie stijl neergezet worden.

Klassieke raamsluitingen

Met de klassieke raamsluitingen op de site kan bij een oude woning de stijl behouden blijven. Ook bij het vervangen van de kozijn met bijvoorbeeld dubbel glas of HR++ glas hoeft er dan niet gekozen te worden voor moderne raamkrukken of moderne draai-kiep krukken. Maar ook bij een nieuwbouw woning in jaren dertig stijl kan er jaren dertig raambeslag toegepast worden.

Landelijjke raamsluitingen

Ook voor een landelijk interieur geldt hetzelfde als voor een klassiek interieur. Bijpassend bij landelijk deurbeslag en een landelijk interieur kunnen landelijke raamsluitingen gebruikt worden. In plaats van RVS of aluminium kunnen gietijzeren raamkrukken en draai-kiep systemen toegepast worden. Het landelijke raambeslag is er onder andere in roestkleur, tinkleur en zwart. Daarmee komt het in veel verschillende soorten interieurs goed tot zijn recht.

Ramen kunnen met raamkrukken raamvastzetters, raamespagnoletten en draai-kiep systemen gesloten worden. Op de webwinkel zijn verschillnde soorten raamsluitingen te vinden in verschillende stijlen welke meestal ook in een serie van bijpassende deurkrukken vallen.