Raamsluiting Rechts ton-model blinkend nikkel of geborsteld nikkel met ebbenhout

Op voorraad
SKU
9RB7479
€ 20,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Raamsluiting Rechts ton-model blinkend nikkel of geborsteld nikkel met ebbenhout. Een raamboom gemaakt van massief messing met een blinkend of goborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van massief zwart ebbenhout. Daarnaast is de jaren dertig raamsluiter ook te kiezen in geborsteld nikkel.

Afmetingen van de raamsluiting Rechts ton-model blinkend nikkel of geborsteld nikkel met ebbenhout

Het heft is 95mm lang en de sluiting komt ongeveer 50mm naar voren. De ovale bevestigingsplaat is 58mm x 20mm. De raamsluiting wordt compleet geleverd met de benodigde schroefjes in een bijpassende afwerking. Deze maat raamsluiting is met name bedoeld voor kleinere, traditionele ramen. In de meeste gevallen zijn er twee sluitingen per raam nodig. Voor grotere ramen en voor deuren raden we deze raamsluitingen af te gebruiken. Ook is het belangrijk dat er geen spanning op het raam staat door bijvoorbeeld tochtstrips of krom trekken.

Deze raamsluiting wordt aan de linker kant van het raam geplaatst op ramen waar de scharnieren rechts zitten. Het raamboompje wordt geleverd met zowel een inlaat plaatje voor ramen die naar buiten open gaan als een haakje voor ramen die naar binnen opengaan.

 

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 9RB7479

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product