Draai espagnolet zwart 2440mm met stangen - cremone

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
772-2400-00Z
€ 124,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Draai espagnolet zwart 2440mm met stangen - cremone. Een espagnoletsluiting gemaakt van gietijzer in de kleur zwart (mat zwarte poeder coating). Deze draaisluiting heeft een totale maximale stanglengte (in twee delen) van 2400mm. Deze draaiespagnolet wordt gebruikt voor het sluiten van dubbele ramen of deuren. Daarnaast kan deze sluiting ook goed op een kast met dubbele deuren gebruikt worden. Deze klassieke, van oorsprong Franse cremone sluiting past goed binnen een landelijk of klassiek interieur.

Afmetingen draai espagnolet zwart

De totale breedte van het systeem met de draaiknop is 42mm en de hoogte is 146mm. Dit systeem komt ongeveer 67mm naar voren. De knop op de espagnoletsluiting is 67mm hoog en 32mm breed. De 5 geleiders zijn 40mm breed. Deze deur- en raamsluiting wordt geleverd met de bevestigingsmaterialen en de benodigde onderdelen om de stangen te begeleiden.

Bij deuren die naar u toe getrokken worden, is een opdek uitvoering nodig. Bij deze uitvoering worden de eindaanslag op het stijl aangebracht. In sommige gevallen is het nodig aan de onderzijde alsnog een inlaat plaatje te gebruiken indien de deur vlak over de ondergrond open gaat en de stang in de vloer moet vallen om te kunnen sluiten.
Bij deuren die van u af open gaan, is een inlaat uitvoering nodig. Dit is vaan het geval bij traditionele ramen die naar buiten open gaan. De stangen vallen dan boven en onder in het stijl. Ter bescherming van het hout worden dan inlaat-plaatjes meegeleverd.

De stangen zijn inbegrepen bij deze set. De totale lengte van de twee standaard stangen is 1.10 & 1.30 meter. Deze stangen zijn in te korten door deze op maat af te zagen.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 772-2400-00Z
Kleur Zwart

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product