Rozet voor profiel-cilindersloten veiligheidsbeslag brons antiek 52mm

Op voorraad
SKU
8VR1503-cilinder
€ 38,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Rozet voor profiel-cilindersloten veiligheidsbeslag brons antiek. Ronde veiligheidsrozet met een diameter van 52mm voor een cilinderslot gemaakt van massief messing met een brons antieke kleur. De rozet kan niet roesten omdat deze van massief messing is gemaakt. Deze set is daardoor ook geschikt voor toepassing buiten. Aan de buitenzijde wordt de rozet blind gemonteerd opdat deze niet aan de buitenkant eraf te halen is. Door de dikte van het rozet wordt het cilinderslot extra beschermt voor een betere inbraakwerendheid.

De dikte van de rozet aan de binnenzijde is 9mm en de dikte van de rozet aan de buitenzijde is 12mm.

Toepassing van de rozet voor profiel-cilindersloten

Deze set heeft geen SKG keuring, echter zegt dit niet dat hij minder inbraakwerend is. Bij toepassing op een buitendeur raden we aan een profiel cilinder met kerntrek te gebruiken. Bij toepassing binnen is dit in veel gevallen minder noodzakelijk. Een profiel cilinder slot met kerntrek geeft in alle gevallen een betere beveiliging tegen inbreken. Bij elke veiligheid cilinerrozet zonder kerntrek adviseren we dan ook dergelijke cilindersloten te gebruiken. Een veiligheidsrozet met SKG keuring en een SKG cilinderrozet met kerntrek zijn ook te vinden bij de veiligheid cilinderrozetten in de webwinkel.

Dit complete setje rozetten voor binnen- en buitenzijde wordt geleverd met de twee benodigde, bijpassende bouten voor de montage.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8VR1503-cilinder
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe groot is het cilindergat in de rozet?
Het cilindergat heeft een standaard hoogte van ongeveer 34mm en een diameter van 17,5mm. Hierdoor is de cilinderrozet geschikt voor standaard profiel-cilindersloten die een diameter van ongeveer 17mm hebben en een totale hoogte van 33mm.