Letters tinkleur, zwart of roestkleur A-Z, &, @, - 50mm

Op voorraad
SKU
7LE5457
€ 3,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Letters tinkleur, zwart of roestkleur A-Z, &, @, - 50mm - Letters met de keuze A tot en met Z, @, & en - gemaakt van gietijzer in tinkleur, zwart of roestkleur. De hoogte van de letters is 50mm. De letters kunnen aan de voorzijde met twee schroefjes vastgezet worden met de schroefjes die meegeleverd worden. Er worden standaard schroefjes meegeleverd voor montage op hout. Bij montage in steen kunnen langere schroeven nodig zijn welke niet meegeleverd zijn. Er kan gekozen worden uit de letters A tot en met Z, het teken ' @ ', het teken '&' en een streepje/mintekentje '-'.


U kunt hieronder uw gewenste tekst invoeren in de invoerbalk bij de tekst 'letters/tekst'. Er worden dan automatisch het aantal cijfers afgerekend (bijvoorbeeld thijs geeft vijf letters).

!Let op: De roestkleur behoeft goed onderhoud (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak) om de cijfers mooi te houden en te voorkomen dat ze gaan teveel verder roesten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben (en niet een gekleurde poedercoating zoals zwart).

!Let op: De tinkleur raden we af buiten te gebruiken. Deze afwerking gaat buiten onvermijdelijk roesten. Voor buiten raden we als alternatief de zilver antieke afwerking aan welke ook bij de cijfers te vinden zijn.

Meer informatie
Art.nr. 7LE5457