Ladegeleider kunststof wit 350mm x 16mm x 11mm Häfele laderail per paar zs

Op voorraad
SKU
9LG5035
€ 2,90
  • Koop 20 voor € 2,70 en bespaar 7%
  • Koop 100 voor € 2,40 en bespaar 17%
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ladegeleider kunststof wit 350mm x 16mm x 11mm Häfele laderail per paar. Een paar ladegeleiders voor opliggende montage gemaakt van kunststof in de kleur wit. Het kunststof is zeer glad afgewerkt zodat deze goed geleiden. Deze geleiders kunnen aan de zijkant van een meubel of keuken gemonteerd worden waar de lade overheen loopt. In de meeste gevallen wordt er aan de zijkant een sleuf gefreesd die net een fractie groter is dan de hoogte van de ladeloper (16mm of iets groter). Hierdoor kan de la niet makkelijk naar beneden vallen indien uitgeschoven. Eventueel kunnen deze ladelopers ook onder een lade gemonteerd worden.

Daarnaast kunnen deze geleiders ook gebruikt worden om kunststof bakken op te laten lopen. Zo kan er een opbergkast voor bijvoorbeeld speelgoed of ijzerwaren gemaakt worden met meerdere bakken boven elkaar. Om te voorkomen dat de bakken makkelijk omlaag vallen zodra deze te ver eruit getrokken worden, kunnen er eventueel twee boven elkaar gemonteerd worden.

Afmetingen en gebruik van de ladegeleider kunststof wit 350mm

Deze geleider heeft een totale lengte van 350mm, eem hoogte van 16mm (15,7mm) en een dikte van 11mm. Het maximale gewicht per set is ongeveer 25 kg. Op drie punten van de ladeloper zitten vaste, kunststof deuveltjes die in voorgeboorde gaten in de zijwand vallen. Deze deuveltjes hebben een lengte van 7mm en een diameter van 8,2mm. De gaten voor deze deuveltjes kunnen met een diameter van 8mm geboord worden zodat ze er met lichte weerstand in vallen. Eventueel kan er extra lijm gebruikt worden voor de montage.

Daarna kan de ladegeleider met een schroef vastgezet worden zodat deze netjes tegen de zijwand aan blijft. Het schroefgat heeft een diameter van 4mm en is verzonken. Het verzonken deel eindigt met een diameter van 8mm wat de maximale diameter van de schroefkop kan zijn. Bij een grotere kop kan deze in de weg zitten voor een goede geleiding. De kunststof ladegeleiders worden zonder schroefjes geleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 9LG5035
Kleur Wit

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product