Uitschuif systeem draaibaar grijs-bruin lavabruin 650mm zs

Op voorraad
SKU
9TV6008
€ 39,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Uitschuif systeem draaibaar grijs-bruin lavabruin 650mm. Een tv plateau op een uitschuif systeem dat naar voren getrokken kan worden en kan draaien. Het blad van het uittrekbaar systeem is bruin (lavabruin) en het draaisysteem met geleiders zijn wit verzinkt (gegalvaniseerd). Door de kleur van het blad kan dit syseem goed toegepast worden in bijna elke kleur kast. Daardoor is deze breed toepasbaar.

Toepassing van uittrekbaar uitschuifsysteem draaibaar

Een uitschuifplateau wat voor bijvoorbeeld een televisie of laptop gebruikt kan worden of als alternatief voor een lade in een kast, bus of werkplek. Het metalen plateau heeft een grijs-bruine kleur (lava-bruin).

Afmetingen uitschuif systeem tv plateau draaibaar

Het uittrekbaar systeem heeft een breedte van 650mm en een diepte van 370mm. Het plateau heeft kogelgelagerde geleiders en komt 230mm naar voren (de ladegeleiders hebben een ruimte van 350mm nodig in ingeschoven stand). De hoogte van het plateau is ongeveer 55mm en de opstaande rand heeft een totale hoogte van ongeveer 70mm. Het plateau kan beide kanten 90 graden draaien in uitgeschoven stand.

Het plateau wordt zonder schroeven geleverd voor bevestiging.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 9TV6008
Kleur Bruin

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product