Zwarte deurgreep voor voordeur rond met blinde montage 260mm

Op voorraad
SKU
7DG9079
€ 84,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Zwarte deurgreep voor voordeur rond met blinde montage 260mm. Een zwaar uitgevoerde, massief messing deurgreep in de kleurafwerking zwart. Het handvat van de greep is gemaakt van een dikwandige, holle, massief messing buis. Deze greep komt goed tot zijn recht op moderne voordeuren en op industriële voordeuren. Daarnaast is de greep ook goed te gebruiken voor grotere binnendeuren die zonder deurkruk sluiten. Voorbeelden hiervan zijn verstibule deuren en taatsdeuren. De zwarte afwerking is een poedercoating die mat is.

Afmetingen van de zwarte deurgreep voor voordeur rond met blinde montage 260mm

Deze deurgreep heeft een totale lengte van 260mm, een hartsafstand van 200mm en een totale hoogte van 80mm. De buis heeft een diameter van 25,5mm. De rozetten hebben een diameter van 50mm. De deurgreep wordt gemonteerd met zes schroeven die meegeleverd worden. Over de twee bevestigingsplaatjes worden twee afdek rozetten geplaatst waardoor een blinde bevestiging ontstaat.

Daarnaast is de greep eventueel ook met M6 draad vast te zetten. Hierdoor kan de greep ook aan twee zijden van de deur gemonteerd worden. De bevestigingsmaterialen hiervoor zijn niet meegeleverd. Mocht u de greep met de M6 draad vast willen zetten, dan kunt u dit aangeven als opmerking tijdens het afronden van de bestelling. Er wordt dan extra gecontroleerd dat er een uitvoering van de greep wordt gestuurd met M6 draad.

Meer informatie
Art.nr. 7DG9079
Kleur Zwart