WC sluiting vrij-bezet toiletoverslag brons antiek - haak/recht

Op voorraad
SKU
8WC1662-6
€ 34,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

WC sluiting vrij-bezet toiletoverslag brons antiek - haak/recht - WC-sluiting van massief messing met een brons antieke afwerking. Deze jaren '30 sluiting kan worden gebruikt voor badkamerdeuren die naar binnen open gaan en is zowel links als rechts te gebruiken. Bij donker brons antieke deurklinken zal deze WC sluiting ook in dezelfde donker brons antieke kleur geleverd worden.

De achterplaat van de overslag is 70mm breed en 50mm hoog. Het vrij bezet gedeelte heeft een diameter van 60mm en een totale hoogte van 80mm.

De WC sluiting met toiletoverslag wordt geleverd met de benodigde schroefjes in brons antiek, een vrij bezet plaatje, sluithaak en pen van 8mm.

Deze WC sluiting werd oorspronkelijk los boven de deurkruk geplaatst waarbij de overslag de deur op slot zet. De pen kan door een gat in de deur zonder slot geplaatst worden waarbij de pen door de deur alleen het vrij/bezet plaatje laat draaien.

Deze WC sluiting is eventueel ook geschikt om te gebruiken met een WC slot in de deur, echter dient dit slot wel 180 graden te kunnen draaien en voldoende afstand te hebben van de deurkruk zodat de overslag er niet tegenaan komt (minimaal 60mm vanaf het hart van het WC gat; wat meestal niet het geval is bij standaard vaste WC sloten).

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8WC1662-6
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product