Voordeurknop vierkant zwart op messing 65mm

Op voorraad
SKU
9VK9052
€ 49,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Voordeurknop vierkant zwart op messing 65mm. Een deurknop gemaakt van massief messing in de kleur zwart. Doordat deze zwarte poeder coating op massief messing is aangebracht, kan deze niet roesten. De vaste voordeurknop is gemaakt in een vierkante vorm en heeft ook een vierkante rozet die tegen de deur komt. De knop kan op een voordeur, poort of achterdeur gebruikt worden.

De vierkante voordeurknop wordt van binnen uit vast gezet met een M8 bout en is niet draaibaar. eventueel kan de knop ook op een vierkante stift met schroefdraad gezet worden. De montage op een vierkante stift in het slot kan wel invloed hebben op de anti-inbraak. De deur kan in beide gevallen normaal gesproken niet open gemaakt worden door deze knop te draaien. Op een vierkante stift kan de knop echter met kracht van de deur getrokken worden. En daardoor zou de deur geopend kunnen worden middels het vierkante gat indien niet op slot.

Afmetingen van de voordeurknop vierkant zwart op messing 65mm

De knop is vierkant 65mm en is in totaal 51mm hoog. De achterplaat is voerkant 55mm en ongeveer 8mm dik. Op de achterplaat zijn twee pinnetjes gemaakt om het draaien van de knop tegen te gaan. Hierdoor kan deze niet snel ongewenst van de voordeur afgeschroefd worden. De set wordt geleverd met de bijbehorende M8 bout voor de bevestiging.

Meer informatie
Art.nr. 9VK9052
Kleur Zwart