Victoriaanse voordeurklopper landelijk zwart 165mm

Op voorraad
SKU
3VK9065-Z
€ 39,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Victoriaanse voordeurklopper landelijk zwart 165mm. Een landelijke deurklopper gemaakt van gietijzer met een zwarte kleur. Doordat de klopper is gemaakt van zwaargietijzer, heeft deze een goed gewicht om stevig te kloppen. Hierdoor is de klopper goed hoorbaar. De zwarte kleurafwerking is een poeder coating.

Deze voordeurklopper is gemaakt in de victoriaanse stijl. De victoriaanse periode vond plaats in de tweede helft van de negentiende eeuw. Deze stijl kwam oorspronkelijk uit Engeland en is daar oom met name ontwikkeld door de jaren heen. In deze stijlperiode vond een splitsing plaats tussen klassieke ontwerpen en een vroege vorm van massaproductie. De klopper past goed op een éénvoudige, landelijke voordeur en past goed bij de cottage stijl.

Afmetingen van de Victoriaanse voordeurklopper landelijk zwart 165mm

De deurklopper heeft een hoogte van 135mm en een breedte van 108mm. Het ronde, dikke gedeelte dat tegen de aanslag klopt, heeft een diameter van 37mm. De achterplaat heeft een hoogte van 117mm en een breedte van 41mm. De aanslag voor de klopper is vierkant 25mm en 9,5mm dik. Zowel de klopper als de aanslag worden vastgezet met meegeleverde bouten. De deurklopper kan van binnenuit worden bevestigd met deze drie bouten.

Meer informatie
Art.nr. 3VK9065-Z
Kleur Zwart