Trekbel set klassiek brons antiek met een ronde, puntige knop en een ronde rozet

Op voorraad
SKU
8TB1563ronde-rozet-1
€ 43,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Trekbel set klassiek brons antiek met een ronde, puntige knop en een ronde rozet. Een trekbel set voor de voordeur. De bel, de tuimelaars en het trekmechanisme (knop en rozet) zijn gemaakt van massief messing en hebben een brons antieke kleur. De tuimelaars op de foto hebben een messing kleur, echter worden ze ook geleverd in dezelfde brons antieke kleur. De veer en de bevestiging van de veer zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Deze klassieke set kan in het kozijn naast de voordeur gemonteerd worden. Door de ouderwetse bel kan er altijd aangebeld worden ook zonder stroom. Er hoeven dan ook geen draden getrokken te worden en bij stroomuitval doet deze het nog steeds.

Afmetingen van de trekbel set klassiek brons antiek met een ronde, puntige knop en een ronde rozet

De bel van de set heeft een diameter van ongeveer 82mm en is 75mm hoog. De rozet voor de trekstang heeft een diameter van 37mm. De trekstang is 8mm dik en heeft een lengte van 250mm. De tuimelaars hebben een bevestigingsgat van 8,5mm voor M8 montagesetjes.

Een tekening hoe de bel op te hangen is meegeleverd. De tuimelaars en het trekmechanisme kunnen verbonden worden met touw of een ketting. De tuimelaars kunnen op verschillende manieren aan de muur of deurpost gemonteerd worden en daarom zijn deze bevestigingsmaterialen niet meegeleverd. De schroefjes voor het bevestigen van het ronde plaatje worden wel meegeleverd.

Meer informatie
Art.nr. 8TB1563ronde-rozet-1