Steun voor buis rond 30mm, 25mm of 20mm in de kleur brons antiek

Op voorraad
SKU
6BS1736
€ 11,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Steun voor buis rond 30mm, 25mm of 20mm in de kleur brons antiek. Een steun gesloten gemaakt van massief meesing in brons antiek. Deze buissteunen kunnen voor bijvoorbeeld een kapstok/garderobebuis of gordijnroede gebruikt worden met een diameter van 30mm, 20mm of 25mm. Te bevestigen tussen twee muren of in een kast waarbij er een buis ingehangen kan worden.

Afmetingen steun voor buis

De 30 milimeter steun heeft een binnendiameter van 31mm en een buitendiameter van 36mm. De diepte voor de buis van de 30mm steun is ongeveer 24mm. De diameter van de bevestigingsplaat is 55mm.

De 25 milimeter steun heeft een binnendiameter van 26mm en een buitendiameter van 31mm. De diepte voor de buis van de 25mm steun is ongeveer 23mm. De diameter van de bevestigingsplaat is 49mm.

De 20 milimeter steun heeft een binnendiameter van 21mm en een buitendiameter van 26mm. De diepte voor de buis van de 20mm steun is ongeveer 21mm. De diameter van de bevestigingsplaat is 44mm.

Gebruik van de steun voor buis

Vaak wordt er aan één kant een half open steun gebruikt en aan de andere kant een geheel gesloten steun. Dit om de montage makkelijk te maken en ook te voorkomen dat de buis makkelijk omhoog geduwd wordt. Met twee gesloten steunen is het noodzakelijk de buis tijdens montage al in de steunen te steken.

Deze ophanging voor buizen wordt geleverd met bijbehorende schroeven.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 6BS1736
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product