Schuif-espagnolet Tonmodel jaren dertig Blinkend nikkel met stangen

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
9ES7088
€ 189,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Schuif-espagnolet tonmodel jaren dertig Blinkend nikkel met stangen. Een raam-/deurespagnolet gemaakt van massief messing met een afwerking in blinkend nikkel. Deze jaren dertig schuifespagnoletmet uit de tonmodel serie wordt geleverd met vierkante stangen van 9mm. Daarnaast worden er 3 geleideblokjes (er zijn 2 geleideblokjes afgebeeld) en 2 aanslagen meegeleverd.

De klassieke, jaren dertig pompespagnolet kan toegepast worden op dubbele deuren en ramen. Daarmee kan de loopdeur de tweede deur gesloten houden. Deze pompespagnolet kan goed gecombineerd worden met de tonmodel deurkrukken. Daarnaast is er ook een complete serie jaren dertig tonmodel deur- en raambeslag. Deze espagnolet is een echte blikvanger op uw deur. Hiermee kan de jaren dertig stijl heel goed doorgevoerd worden in uw interieur.

Afmetingen espagnolet tonmodel jaren dertig

Het systeem van deze raam- en deurespagnolet pomp heeft een achterplaat van 204mm hoog en 30mm breed. De dikte van de montageplaat is 5mm. Het huis van het systeem is 24mm breed en 160mm hoog. Het handvat is ongeveer 110mm lang gemeten vanaf het systeem. De geleiderblokjes voor de 9mm stangen zijn 37mm breed en 24mm hoog. Deze geleiders komen 18mm naar voren.

Deze espagnolet wordt compleet als set geleverd inclusief schroefjes, geleiders, een bovenstang van 1400mm en een onderstang van 1100mm. De stangen zijn op de lengte na hetzelfde. de bovenstang kan dan ook onder gebruikt worden en de onderstang boven. Beide stangen kunnen op maat afgezaagd worden.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 9ES7088

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product