Buitenknopjes

Producten 25-48 van 90

Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 90

Van hoog naar laag sorteren

Knoppen voor buiten zijn ideaal om in dezelfde stijl als het interieur het binnen - buiten gevoel te krijgen. Meubel- en keukenknoppen die geschikt zijn voor toepassing buiten (outdoor) kunnen gebruikt worden op bijvoorbeeld een buitenkeuken. Daarnaast kunnen ook laatjes en deurtjes in een garage voorzien worden van de buitenknoppen. Daarnaast kan met de juiste toepassing een knop gebruikt worden om iets aan op te hangen. Denk hierbij wel aan de belasting en hefwerking van de knop om te voorkomen dat deze los komt.

Materiaal van de knoppen voor buiten

De knoppen in brons antiek, zilver antiek en blinkend chroom zijn gemaakt van massief messing en kunnen daardoor niet roesten. Hierdoor zijn deze goed geschikt om buiten te gebruiken. De afwerking van de knoppen kan wel veranderen door de toepassing buiten: Chroom kan bijvoorbeeld iets doffer worden en brons antiek zal donkerder van kleur worden (dit is tegen te gaan door poetsen).

Daarnaast zijn de zwarte knoppen welke gemaakt zijn van gietijzer, afgewerkt met een zwarte poedercoating. Deze zwarte knoppen kunnen in principe ook buitengebruikt worden, echter zal de zwarte kleur iets doffer worden en kunnen de knoppen roesten op de plekken waar ze niet (meer) beschermd zijn door de poedercoating.