Ovale knop voor keuken of meubel in zilver antiek 41mm met voetje

Op voorraad
SKU
6MK5038
€ 6,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ovale knop voor keuken of meubel in zilver antiek 41mm met voetje. Deze ovale knop is gemaakt van massief messing en heeft een antiek zilveren kleur. De totale lengte van de knop is 41mm. De knop is 24mm breed, 36mm hoog en het voetje heeft een diameter van ongeveer 22mm. De knop heeft een ovale vorm en is door deze vorm goed vast te pakken. Achter de keuken en meubelknop is ongeveer 21mm ruimte waardoor er voldoende ruimte is voor de vingers. Door de afgeronde kanten is er ook geen scherpe hoek om tegenaan te stoten. De knop heeft een relatief grote voet waardoor er een groter vlak afgedekt kan worden.

Toepassing ovale knop voor keuken of meubel

De ovale, zilver antieke knop kan toegepast worden op meubelen en keukens. De knop is gemaakt van massief messing en kan daardoor niet roesten. Hierdoor is de messing knop ook te gebruiken op bijvoorbeeld een buitenkeuken. Door de vorm en het formaat van de knop is deze zowel geschikt voor deurtjes als lades.

De zilver antieke kleur en ovale vorm passen heel goed op een landelijke keuken of meubel. Maar door de klassieke vormgeving is de knop ook zeer geschikt voor klassieke keukens en meubelen. De grijze tint van de antiek zilveren afwerking maakt de top tevens geschikt voor een industriële stijl.

De keuken- en meubelknop wordt geleverd met een boutje. De lengte van het boutje is berekend op een materiaaldikte van ongeveer 18-20 mm. Indien dit afwijkt, dan kunt u dit bij opmerkingen vermelden tijdens het afronden van de bestelling.

Meer informatie
Art.nr. 6MK5038
Kleur Zilver Antiek