Krukespagnolet Chemin de fer T-kruk brons antiek met stangen

Op voorraad
SKU
107BA830-T
€ 184,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Krukespagnolet Chemin de fer T-kruk brons antiek met stangen. Een raam- en deurespagnolet gemaakt van massief messing met een brons antieke afwerking. De draaiespagnolet heeft een T-vormige kruk uit de Chemin de Fer serie. Een complete set voor ramen en deuren met vierkante stangen van 9mm, 3 geleideblokjes en 2 aanslagen. Deze krukespagnolet is voor deuren/ramen die naar buiten open gaan.

Afmetingen van de krukespagnolet Chemin de fer T-kruk brons antiek met stangen

Het systeem van de espagnolet is ongeveer 35mm breed en 151mm hoog. De geleiderblokjes zijn ongeveer 36mm breed en 25mm hoog. De stangen hebben een dikte van ongeveer 9mm. Deze espagnolet wordt compleet als set geleverd inclusief schroefjes, een bovenstang van 1100mm en een onderstang van 1400mm. Beide stangen kunnen op maat afgezaagd worden.

De linker espagnolet draait bij het openen met de klok mee en bij het sluiten tegen de klok in en de rechter espagnolet draait bij het openen tegen de klok in en bij het sluiten met de klok mee.

Bij de T-vormige kruk is het belangrijk dat de kruk genoeg ruimte heeft en in open stand niet ergens achter blijft steken. Dit is op te lossen door de T-kruk horizontaal te zetten in gesloten stand.

Meer informatie
Art.nr. 107BA830-T
Kleur Brons Antiek