Knop ovaal gietijzer roest of tinkleur voor meubel of keuken 67mm

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
6MK2037-ovaal
€ 6,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Knop ovaal gietijzer roest of tinkleur voor meubel of keuken 67mm. Een ovale knop gemaakt van gietijzer met een kleurafwerking van roest of tinkleur. Deze degelijke en grote knop is zeer geschikt voor zowel keukens en meubelen. Door de vorm en afmeting van de knop geeft deze een goede grip. Hierdoor kan deze ook gebruikt worden op grotere keukenlades, de vaatwasser en de ijskast. Maar ook is deze gietijzeren knop goed te gebruiken op keukendeurtjes en meubeldeurtjes.

Afmetingen van de knop ovaal gietijzer roest op tinkleur voor meubel of keuken

De knop heeft een totale lengte van 67mm en een breedte van 31mm. De meubel- en keukenknop komt ongeveer 42mm naar voren. Voor een stevige montage wordt de knop met een M6 bout vastgezet. Deze bout wordt meegeleverd. De standaard lengte van het M6 boutje is 25mm wat geschikt is voor een materiaaldikte van 18-20mm. Indien u dikkere frontjes heeft, dan kunt u dit opgeven als opmerking tijdens het afronden van de bestelling. Er kunnen dan als service langere boutjes meegeleverd worden.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 6MK2037-ovaal

Veel gestelde vragen over dit product

Welke boutjes worden meegeleverd?
Standaard worden bij nagenoeg alle knoppen 25mm lange boutjes meegeleverd voor een materiaaldikte van 18-20mm. Afhankelijk van het type knop wordt er een M4x25 of een M6x25 boutje meegeleverd welke voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Bij een dikkere...