Klassieke raamsluiting brons antiek - raamboom met aanslag

Op voorraad
SKU
7RS1092-BA
€ 16,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Klassieke raamsluiting brons antiek links en rechts - raamboom met aanslag. Klassiek raamboompje om het raam mee vast te zetten in gesloten positie. De raamvastzetter is gemaakt van massief messing met een Brons antieke kleur. Ook is de kleur messing polijst te kiezen. De afbeelding is in brons antiek. Doordat de raamsluiter gemaakt is in een klassiek model, past deze perfect binnen het klassieke en landelijke interieur.

Er kan gekozen worden voor aanslaghaakje of een inlaatplaatje. Een aanslag haakje wordt gebruikt voor ramen die naar binnen openen. Een inlaatplaatje wordt gebruikt voor ramen die naar buiten openen. De raamvastzetter is zowel links als rechts te gebruiken door het scharnierende deel.

Afmetingen klassieke raamsluiting brons antiek

De totale breedte van de sluiting is 45mm en de totale hoogte is 120mm. De hanger van de raamsluiting brons antiek is 93mm en de dikte 14mm. Door de lengte van de hanger heeft deze een goede grip. De lip van de sluiting steekt 29mm uit t.o.v. de bevestigingsplaat. Bij de aanslag haak is er maximaal ongeveer 13mm tussen de beide bevestigingsplaatjes haalbaar. Bij het inlaat plaatje is dit maximaal 25mm. Aan te raden is ruim binnen deze maten te blijven. Hierdoor is de sluiting ook toe te passen op ramen waar de afstand iets groter is dan gemiddeld. Deze raamboom heeft dan ook een brede toepasbaarheid.

De bevestiging van de klassieke raamsluiting brons antiek

De sluiting heeft een elegant dun bevestigingsplaatje. Hierdoor zit het scharnierpunt wel achter dit plaatje. Dit betekent dat er een in het raam een klein stukje voorgeboord dient te worden. De boordiameter is ongeveer 16mm en de diepte ongeveer 6mm. Dit komt de stevigheid wel ten goede. De zowel de sluiting als de aanslaghaak of het inlaatplaatje worden met twee klassieke schroefjes vastgezet.

De raamsluiting wordt geleverd als complete set met de bijbehorende schroefjes in dezelfde kleur.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7RS1092-BA

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product