Houten deurkrukken bedstee beuken met profiel voor binnendeuren 92mm per paar

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
7DK9048-2
€ 8,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Houten deurkrukken bedstee beuken met profiel voor binnendeuren 92mm per paar. Een set van twee deurkrukken / deurknoppen. Een ovale deurknop van beukenhout. Het beuken is onbehandeld en kan eventueel geschilderd worden. Dergelijke houten deurknoppen werden onder andere veel gebruikt op de deuren van een bedstee.

Afmetingen van de houten deurkrukken bedstee beuken met profiel voor binnendeuren 92mm

De lengte van de knop is 92mm en de breedte is 44mm. De knopkruk komt 54mm naar voren en de diameter van de voet is 33mm. De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm meegeleverd.

Bij een half paar houten krukken wordt alleen een standaard pen geleverd en voor de montage is er nog een andere pen (https://www.interieurbeslag.nl/stift-vierkant-8mm-voor-montage-van-een-half-paar-deurkrukken) of een busje nodig (https://www.interieurbeslag.nl/vastzetbusje-roest-rozet-voor-deurkruk-aan-1-zijde). Bij de pen is het noodzakelijk op de juiste positie een gaatje te boren, maar is de stevigste manier van monteren en het busje kan direct op de standaard pen gezet worden.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7DK9048-2
Kleur Beukenhout

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...