Deurkruk roest Chemin de Fer LL met ronde rozetten (paar)

Op voorraad
SKU
831RL832LL
€ 44,10
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurkruk roest 'Chemin de Fer' LL met ronde rozetten (paar). Twee klassieke, L-vormige deurkrukken gemaakt van gietijzer in de kleur roest.

Deze deurkruk wordt standaard met een totale lengte van 100 millimeter geleverd, echter kunt u ook kiezen voor een lengte van 110 millimeter. Deze 'chemin de fer' deurkruk komt ongeveer 58 millimeter naar voren en het handvat heeft een diameter van ongeveer 15 millimeter. De deurkrukken worden geleverd inclusief twee ronde krukrozetten met een diameter van 46 millimeter gemaakt van gietijzer in de kleur roest.

Het model deurkruk Chemin de fer

Deze chemin de fer deurkruk (ook wel spoorweg kruk genoemd) is een klassieke kruk met een enigzins modern uiterrlijk. Het model van deze kruk is oorspronkelijk afkomstig uit de treinstellen van de Franse spoorwegen (in de tweede helft van de negentiende eeuw). Hierdoor heeft de kruk de naam 'chemin de fer' gekregen. Door de vorm kan deze deurkruk zowel in moderne als klassieke interieurs toegepast worden.

De kruk past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte 8mm sloten en er is een standaard pen/stift van 8 millimeter meegeleverd. Voor de krukrozetten worden klassieke, roestige schroefjes meegeleverd.

Meer informatie
Art.nr. 831RL832LL
Kleur Roest