Deurkruk gietijzer roest Chemin de Fer met ronde rozetten per paar LL

Op voorraad
SKU
831RL747LL
€ 44,10
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurkruk gietijzer roest Chemin de Fer met ronde rozetten per paar LL. Twee L-vormige deurkrukken gemaakt van gietijzer in de kleur roest. De roestkleur is een natuurlijke afwerking met een transparante coating. De roestafwerking is een warme kleur met karakter. Deze kleur past goed binnen een klassiek, een landelijk en zeker ook een industieel interieur.

Afmetingen van de deurkruk gietijzer roest Chemin de Fer met ronde rozetten

Deze 'chemin de fer' deurkruk komt ongeveer 58 millimeter naar voren en het handvat heeft een diameter van ongeveer 15 millimeter. Deze deurkruk wordt standaard met een totale lengte van 100 millimeter geleverd, echter kunt u ook kiezen voor een lengte van 110 millimeter. In dat geval kunt u tijdens het afronden van de bestelling als opmerking vermelden dat u de 110mm uitvoering wilt ontvangen. De deurkrukken worden geleverd inclusief twee ronde krukrozetten met een diameter van 50 millimeter gemaakt van gietijzer in de kleur roest.

Het model deurkruk gietijzer roest Chemin de fer

Deze chemin de fer deurkruk is een klassieke kruk en wordt ook wel spoorweg kruk genoemd. Het model van deze kruk is oorspronkelijk afkomstig uit de treinstellen van de Franse spoorwegen uit de tweede helft van de negentiende eeuw. Hierdoor heeft de kruk de naam 'chemin de fer' gekregen. Door de vorm kan deze deurkruk zowel in moderne als klassieke interieurs toegepast worden.

De kruk past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte 8mm sloten en er is een standaard pen/stift van 8 millimeter meegeleverd. Voor de krukrozetten worden klassieke, roestige schroefjes meegeleverd.

Meer informatie
Art.nr. 831RL747LL
Kleur Roest