Deurklopper landelijk gietijzer roest hand

Op voorraad
SKU
7VB2021-RL
€ 37,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurklopper landelijk gietijzer roest hand. Een klopper voor de voordeur in de vorm van een handje gemaakt van massief gietijzer in de kleur Roest. De deurklopper wordt geleverd met een robuuste aanslag in dezelfde kleur als de deurklopper en de bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Afmetingen van de deurklopper landelijk gietijzer roest hand

De bevestigingsplaat heeft een breedte van 49mm, de totale hoogte is 160mm en de hart-op-hart bevestigingsafstand (tussen het handje en het aanslagplaatje) is ongeveer 110mm.

De afwerking van de deurklopper landelijk gietijzer roest hand

Doordat de voordeurknopper is gemaakt van gietijzer zonder coating voor buiten, zal deze buiten verder roesten. Hoewel het buiten verder roesten niet voor problemen hoeft te zorgen, is het wel raadzaam goed te kijken naar de situatie. In het geval vocht of regen langs de klopper kan lopen, dan zal dit mogelijk roeststrepen veroorzaken. We raden dan ook aan de klopper alleen te gebruiken onder een afdak waarbij de klopper droog blijft. Verdere roestvorming kan eventueel zo goed mogelijk tegen gehouden worden door de klopper te af en toe behandelen met bijvoorbeeld een buitenwas of transparante coating.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7VB2021-RL
Kleur Roest

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product