Poortscharnier blank ijzer 40, 45, 50, 60, 70, 80, 90 of 100 cm

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
7PS2564-8
€ 29,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Poortscharnier blank ijzer 40, 45, 50, 60, 70 of 100 cm. Een duimscharnier gemaakt van onafgewerkt, gesmeed blank ijzer. Het scharnier is in verschillende lengtes leverbaar en kan meegeschilderd worden met de deur of poort. Het scharnier is ook te gebruiken op luiken.

Afmetingen van het scharnier

De aangegeven lengte is gemeten vanaf het hart/middelpunt van de duim en het einde van het scharnier. Het scharnier heeft een totale hoogte van 140mm en is gemaakt van 5mm gesmeed ijzer. De bevestigingsplaat van de duim heeft een totale hoogte van 180mm en een breedte van 50mm. Het draaiende deel komt ongeveer 10mm naar voren ten opzichte van de bevestigingsplaat.

Oppervlak van het scharnier

Het blank ijzer van dit scharnier is onbehandeld en kan oppervlakkige roestvorming hebben. Deze roestvorming is er af te borstelen met bijvoorbeeld een staalborstel of staalwol. Voor het schilderen van het scharnier raden we aan deze te ontvwetten.

Montage van het scharnier

Voor een stevige montage op een houten poort, deur of luik raden we aan slotbouten te gebruiken. HIerdoor wordt het scharnier goed klemmend gemonteerd. Het scharnier wordt geleverd zonder de bouten of schroeven ter bevestiging daar dit per poort en muur of kozijn verschillend kan zijn.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7PS2564-8
Kleur Blank ijzer

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe kan ik mijn scharnieren smeren?
Door de pen van het scharnier één voor één uit te nemen (indien de pen uitneembaar is) en deze te voorzien van smeermiddel, kunt u de scharnieren smeren. Zowel de pen als het gat van het scharnier kan voorzien worden van een smeermiddel zoals een siliconen...