Scharnier zwart 75x76mm met vaaskop 3 duims

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2SC9544-00Z
€ 7,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Scharnier zwart 75x76mm met vaaskop 3 duims gemaakt van ijzer. Een scharnier voor stompe binnendeuren met vaaskop in de kleur zwart. Dit scharnier is gemaakt van ijzer en heeft een zwarte afwerking. De zwarte afwerking is een afwerking waarbij de structuur van het ijzer nog zichtbaar is en is niet afgewerkt met een dikke, volledig dekkende laag lak of coating wat ook te zien op de foto. Dit scharnier is niet geschikt voor buiten. Het scharnier heeft een losse pen waardoor de deur uit te nemen is.

Afmetingen van het Scharnier zwart 75x76mm met vaaskop 3 duims gemaakt van ijzer

Het binnendeurscharnier heeft een blad van 75mm hoog en totaal 76mm breedt. Het bled van het scharnier met een maat van 76mm is per kant 32mm wat ingekapt dient te worden. Het scharnier is dus geschikt voor 40mm dikke, stompe deuren. De totale hoogte van het scharnier is ongeveer 120mm. De materiaaldikte is 2mm en de stropdikte is 10mm.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 2SC9544-00Z
Bladhoogte 76mm

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe kan ik mijn scharnieren smeren?
Door de pen van het scharnier één voor één uit te nemen (indien de pen uitneembaar is) en deze te voorzien van smeermiddel, kunt u de scharnieren smeren. Zowel de pen als het gat van het scharnier kan voorzien worden van een smeermiddel zoals een siliconen...